Praktijk Brigitte Laanen ´Open je Hart`


Sensi therapie

Wie ben ik?


Ik ben Brigitte. Dochter, zus, moeder van een zoon en dochter,  vriendin, oprecht, betrouwbaar, inlevingsvermogend, jong van geest, harmonieus, dierenvriend. Ik woon inmiddels al zo’n 25 jaar in Vorstenbosch, en ben hoogsensitief. Na een relatie van 25 jaar die gepaard ging met veel ups en downs, leef ik nu alleen met mijn dochter  en 2 katten. Mijn zoon woont inmiddels zelfstandig.​

Toen mijn zoon (nu 23 jaar) net geboren was, merkte ik dat hij een huilbaby was. Ik ben toen naar een lezing geweest over Nieuwetijdskinderen. Ik wist niet wat dat was, en was nieuwsgierig geworden. Door deze lezing ging voor mij een wereld open. Ik kwam er achter dat alles met elkaar te maken heeft.  In de zwangerschap gebeuren er al heel veel dingen die van invloed kunnen zijn bij de ontwikkeling van je kind. Mijn zoon was een stuitbevalling, net als zijn vader. Het was dus geen toeval, het was wellicht erfelijk. Zijn nekje zat aan een kant vast, net zoals bij zijn vader, die daar vroeger aan geopereerd was. Hierdoor kon hij niet goed indalen.  Met mijn zoontje moest ik gelijk door naar kinderfysiotherapie om zijn nekspier langer te maken. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen.  Ook had hij een koemelkeiwit allergie. Toen ik andere voeding op soya-basis ging geven, ging het al heel snel een stuk beter met hem, het kereltje had ongelofelijk last van zijn buik, door de borstvoeding die hij van mij kreeg.

Zo zie je dat veel met elkaar te maken heeft.  Zoals voeding en voelen. Als het ene niet met het andere in balans is kun je pijnklachten krijgen.    

Luister naar je lichaam, dit vertelt je de waarheid.


Wie ben ik verder…
In 2013 gebeurde er iets in mijn leven wat me wakker heeft geschud. Mijn relatie eindigde na 25 jaar, het was erg confronterend om er achter te komen dat ik in een narcistische relatie zat. Ook raakte ik mijn werk kwijt na 24 jaar. Mijn moeder overleed na 10 jaar ziek zijn, mijn hond ging dood na 14 jaar, en mijn zoon ging het huis uit. Vanaf dat moment heb ik besloten dat ik mijn leven wilde veranderen, en toe wilde gaan werken naar een eigen praktijk om zo mensen te kunnen helpen en om terug te kunnen geven wat ik zelf heb mogen leren en ontvangen! Kennis en bewustwording.

Ik heb enige tijd nodig gehad om mezelf bij elkaar te rapen, maar ben in 2014 begonnen met een opleiding tot Sensi therapeut.  

In 2015 had ik mijn certificaat behaald, ook heb ik mij erg verdiept in de materie narcisme en co-dependency.  In 2016 heb ik de stap gemaakt en heb mij laten inschrijven bij de KvK voor mijn eigen praktijkje.

Verder heb ik trainingen en cursussen gevolgd om mensen die graag een moment voor zichzelf willen, te kunnen laten genieten van een ontspanningsmassage voor rug, schouders en nek.  Durf weer te voelen !

Mijn begeleiding is gebaseerd op mijn eigen ervaring en intuïtie.
Ik ben zelf hoogsensitief, en weet hoe het is om alle ballen in de lucht te moeten houden, en om daarnaast ook nog om te gaan met deze mooie, maar ook soms lastige eigenschap.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Liefdevolle groet,

Brigitte